Dec 31, 2011

#7 2012 New life begin :)

helo guys. haha rindu aku tak oi? hehehehe. biggrin jarang dah aku update status kan. hehehe bukan ape. takde idea. kalau bia blog nih berbulu semun berbulan best sikit banyak kenangan. haha korang faham tak maksud aku? aiyaa. haha. baiklah2. straight to the point! heeee.
2012. hahaha. aku ingatkan aku akan akhiri zaman 2011 dengan status single. wahh rupa rupa nya tidak. sudah ku temui pengganti mfn. memang dia tidak sehandsome mfn. dia tidak seromantik mfn. pendek kata, dia memang berbeza dengan mfn. tapi, yelah. lain lelaki lainlah cara dia layan awek kan? haaa. takpe. aku tetap sayang dia. walaupun dia suka tinggal aku macamtu aje. hmm. eh nama dia. haha. nak tahu? ceyy add lah aku kat facebook hahaha. baiklah aku bagik nama pendek je. mizi. haha alaa. nama panjang buat ape. korang pun tak nak tahukan? aku je sebok bagik tau. hahahaa.
ok. about 2012. act, aku belom ready nak masok form3. aku masih nak kenangan dulu kembali. hm. aku belom puas nak nak jadi budak form2. aku rindu kenangan kat smk mj. terlalu banyak memory aku kat sana. haa esok aku adalah calon PMR 2012. ahh stress tau tak? sebab parents aku mintak aku score straigth A's. apa tuh? hmm aku ni dah lah last year tak belajar. langsung tak study. macam mana nak score A's semua? aiyo. memang tension giler. hehh. tapi ape pon, aku cube je buat. haha mana tahu berjaya. who knows kan? believe on Allah. yeahh <3 baiklah. penat tangan tulis tak berhenti hehehe baibai. eh sebelom terlupa, selamat datang 2012. be nice to me okay? Jyeahh haha. semoga 2012 lebih baik dari tahun sebelumnya. Amin. take care peoples.
assalamualaikum.wink

No comments:

Post a Comment