Dec 12, 2011

#6 single and i miss him, mfn :')

assalamualaikum. hekhek. alaa. lama lah tak update blog. gila. aku rindu pulak. hehe. lol eyy nak tanya ni. korang rindu aku tak? haha ek eleh cakap je rindu. hehe. baiklah. aku ni ada banyak cerita nak di ceritakan -.-" hee. baiklah. jom baca. wink


sekarang ini aku terpaksa hadapi hidup sebagai seorang wanita SINGLE. yeahh single. actually, memang best tapi yelah sunyi hati ini. wasehh hehe. kenapa boleh single? huaa. hmm aku nih bodoh sangat mintak putus. yelah kerana perasaan cemburu dan curiga. wait. wajarlah aku curiga. sudahlah aku dan dia memang tak betol hubungan lepas tu dia buang nama aku i mean alternate name kat facebook tu. itu kira okaylah lagi aku nak terima. tapi, boleh dia tukar password facebook dia. hah! siapa yang tak curiga. sedangkan aku tak pernah terfikir sekalipun nak tukar password facebook aku. walaupun masa tu hubungan aku dan dia tak betoi/tergantung. sedih tahu tak. lepas tu aku pun mintak lah putus. aku tak sebut perkataan putus lahh. aku bina ayat lain wasehh -.- dan kemudian selepas ituuuuuuu, aku tengok facebook dia. aku tengok aku tengok dekat siblings dia. alamak aii. kalau korang nampak hati aku masa tu perghhhh terbelah bercerai hancur berderai sedihh. aku tengok. eqah drahman (wife) nice one. sakit nye hati Allah je tahu. kemudian aku bukak lagi facebook dia, beberapa bulan kemudianlah. in a relationship. yeahhh wth yeahhh. aku redho je lah. memang mula mula nak terima kenyataan tu sakit. sebab dia pernah janji kat aku yang walau apapun terjadi dia takkan tinggalkan aku. yeahh terima kasih mfn sebab dah ajar aku supaya tak mudah percaya kat orang lagi :') anddd semoga bahagia dengan eqah. dia sesuai untuk awak. saya tahu itu.

pedih memang pedih. tapi, hehehe semuanya sudah berlalu. untuk apa disesali. okbye ily always ;'*
assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment