Dec 31, 2011

#7 2012 New life begin :)

helo guys. haha rindu aku tak oi? hehehehe. biggrin jarang dah aku update status kan. hehehe bukan ape. takde idea. kalau bia blog nih berbulu semun berbulan best sikit banyak kenangan. haha korang faham tak maksud aku? aiyaa. haha. baiklah2. straight to the point! heeee.
2012. hahaha. aku ingatkan aku akan akhiri zaman 2011 dengan status single. wahh rupa rupa nya tidak. sudah ku temui pengganti mfn. memang dia tidak sehandsome mfn. dia tidak seromantik mfn. pendek kata, dia memang berbeza dengan mfn. tapi, yelah. lain lelaki lainlah cara dia layan awek kan? haaa. takpe. aku tetap sayang dia. walaupun dia suka tinggal aku macamtu aje. hmm. eh nama dia. haha. nak tahu? ceyy add lah aku kat facebook hahaha. baiklah aku bagik nama pendek je. mizi. haha alaa. nama panjang buat ape. korang pun tak nak tahukan? aku je sebok bagik tau. hahahaa.
ok. about 2012. act, aku belom ready nak masok form3. aku masih nak kenangan dulu kembali. hm. aku belom puas nak nak jadi budak form2. aku rindu kenangan kat smk mj. terlalu banyak memory aku kat sana. haa esok aku adalah calon PMR 2012. ahh stress tau tak? sebab parents aku mintak aku score straigth A's. apa tuh? hmm aku ni dah lah last year tak belajar. langsung tak study. macam mana nak score A's semua? aiyo. memang tension giler. hehh. tapi ape pon, aku cube je buat. haha mana tahu berjaya. who knows kan? believe on Allah. yeahh <3 baiklah. penat tangan tulis tak berhenti hehehe baibai. eh sebelom terlupa, selamat datang 2012. be nice to me okay? Jyeahh haha. semoga 2012 lebih baik dari tahun sebelumnya. Amin. take care peoples.
assalamualaikum.wink

Dec 12, 2011

#6 single and i miss him, mfn :')

assalamualaikum. hekhek. alaa. lama lah tak update blog. gila. aku rindu pulak. hehe. lol eyy nak tanya ni. korang rindu aku tak? haha ek eleh cakap je rindu. hehe. baiklah. aku ni ada banyak cerita nak di ceritakan -.-" hee. baiklah. jom baca. wink


sekarang ini aku terpaksa hadapi hidup sebagai seorang wanita SINGLE. yeahh single. actually, memang best tapi yelah sunyi hati ini. wasehh hehe. kenapa boleh single? huaa. hmm aku nih bodoh sangat mintak putus. yelah kerana perasaan cemburu dan curiga. wait. wajarlah aku curiga. sudahlah aku dan dia memang tak betol hubungan lepas tu dia buang nama aku i mean alternate name kat facebook tu. itu kira okaylah lagi aku nak terima. tapi, boleh dia tukar password facebook dia. hah! siapa yang tak curiga. sedangkan aku tak pernah terfikir sekalipun nak tukar password facebook aku. walaupun masa tu hubungan aku dan dia tak betoi/tergantung. sedih tahu tak. lepas tu aku pun mintak lah putus. aku tak sebut perkataan putus lahh. aku bina ayat lain wasehh -.- dan kemudian selepas ituuuuuuu, aku tengok facebook dia. aku tengok aku tengok dekat siblings dia. alamak aii. kalau korang nampak hati aku masa tu perghhhh terbelah bercerai hancur berderai sedihh. aku tengok. eqah drahman (wife) nice one. sakit nye hati Allah je tahu. kemudian aku bukak lagi facebook dia, beberapa bulan kemudianlah. in a relationship. yeahhh wth yeahhh. aku redho je lah. memang mula mula nak terima kenyataan tu sakit. sebab dia pernah janji kat aku yang walau apapun terjadi dia takkan tinggalkan aku. yeahh terima kasih mfn sebab dah ajar aku supaya tak mudah percaya kat orang lagi :') anddd semoga bahagia dengan eqah. dia sesuai untuk awak. saya tahu itu.

pedih memang pedih. tapi, hehehe semuanya sudah berlalu. untuk apa disesali. okbye ily always ;'*
assalamualaikum.